Una maratona culinaria, dalla Nuova Zelanda alla California, che combina il Design nella Cucina con lautenticità del Made in Italy agroalimentare. Il giorno 11 marzo 2010, dalle ore 19.00 e fino alle 22.00 locali (USA 6.00 - 8.00 pm), 21 showrooms Arclinea in diverse capitali nel mondo si sono animate progressivamente attraverso live cooking shows presentati dai migliori Chef dei più rinomati ristoranti italiani e scuole di cucina. Design e creatività nel pieno rispetto della migliore e più autentica tradizione culinaria italiana. In collaborazione con il Ministero delle Politiche Agricole Alimentari e Forestali. A culinary marathon from New Zealand to California that teams Kitchen Design with agro-food Made in Italy. On 11 March 2010, 21 Arclinea showrooms have progressively come to life, from 7.00 pm to 10.00 pm, local time (USA 6.00 - 8.00 pm), trough live cooking show, presented by selected Italian chefs of restaurants and cookery schools renowned for their professionalism and the capacity to transmit the culture of Italian cuisine through spectacles of culinary art. Design, creativity with respect to the best and authentic Italian culinary tradition. In collaboration with Ministero delle Politiche Agricole Alimentari e Forestali (Ministry of Agriculture).
http://www.youtube.com/watch?v=Pe4q5NaFoiQ&hl=en
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Post a Comment